Skip to content

Werkstudent Werving en Selectie

Enschede, Overijssel, Nederlandrecruitment

Functieomschrijving

Werkstudent Werving en Selectie bij HoSt Group Bioenergy Systems, bijbaan


HoSt Group is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde werkstudent om ons recruitmentteam te versterken. Als werkstudent bij HoSt Group Bioenergy Systems maak je deel uit van onze afdeling recruitment en draag je bij aan onze duurzaamheidsmissie


HoSt Group Bioenergy Systems is een technologiegericht bedrijf dat zich richt op het aanbieden van effectieve en duurzame energieprojecten. Onze projecten dragen bij aan het aanpakken van zowel de klimaatcrisis als de uitdagingen op het gebied van afvalbeheer. Als werkstudent Werving en Selectie speel je een belangrijke rol in het vinden van de juiste talenten die ons kunnen helpen bij het realiseren van onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Als werkstudent Werving en Selectie bij HoSt Group Bioenergy Systems krijg je de kans om ervaring op te doen in het recruitmentproces. Je ondersteunt ons Recruitmentteam, dat bestaat uit een Recruitment Manager en een Recruiter, bij het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor verschillende functies binnen ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van vacatures, het screenen van cv's en je mag ervaring opdoen in het voeren van sollicitatiegesprekken.

Daarnaast werk je nauw samen met de HR-afdeling om ervoor te zorgen dat het recruitmentproces soepel verloopt. Je helpt bij het opstellen van vacatureteksten, het beheren van de sollicitatiedatabase en het coördineren van sollicitatiegesprekken. Je krijgt de mogelijkheid om je communicatieve vaardigheden verder te ontwikkelen en te leren hoe je effectief kunt samenwerken in een professionele omgeving.


Jouw taken

 • Je stelt vacatureteksten op;
 • Je zoekt naar geschikte kandidaten voor de betreffende functies met behulp van databases en social media zoals LinkedIn;
 • Je ondersteunt de Recruitment Marketeer met opzetten van campagnes;
 • Je bent betrokken bij de selectie van kandidaten;
 • Je ondersteunt in de begeleiding van het recruitmentproces.


Vereisten

Wat vragen wij

 • Je studeert HBO bijvoorbeeld HRM of Business Administration;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent administratief sterk;
 • Je bent creatief ingesteld, ondernemend en energiek;
 • Je bent een prettige teamplayer;
 • Je bent oplossingsgericht.


Wat bieden wij

Wij bieden een flexibele werkomgeving waarin je werkuren kunt afstemmen op jouw studie. Je krijgt de kans om te werken in een dynamisch team van professionals die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en het creëren van een positieve impact op het milieu. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het recruitmentvak.


Wil je meer weten of solliciteren

Ben jij een gemotiveerde student met interesse in HR en Recruitment?

Wil jij bijdragen aan onze duurzaamheidsmissie en ervaring opdoen in het recruitmentproces? Solliciteer via de solliciteerbutton!

Stel je vragen over de vacature aan Renate Nijboer, Recruitment Manager via +3153 – 460 90 80.


Enschede, Overijssel, Nederland
recruitment

of

About HoSt Group

Advancing the energy transition is our mission at HoSt Group, awarded 'Best Company of Twente 2023'. Our team of over 500 across 7 countries and with offices in the US and Europe innovates in renewable energy technologies, aiming for global sustainability.

Originating from a 1991 joint-venture between Holec Projects and Stork, HoSt Group is a large family company and an industry leader in transforming waste into bioenergy and valuable products, dedicated to achieving sustainability ambitions.

We engineer, build, and maintain bioenergy systems producing sustainable energy and valuable end-products from residual streams, striving to a zero-waste society.