Skip to content

HR Adviseur HoSt Groep

RemoteNederland, Overijssel, NederlandHRM

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven HR Professional die graag werkt bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Vind je het een uitdaging om naast het uitvoeren van operationele en tactische HR werkzaamheden, bij te dragen aan de HR strategie?

De HoSt Groep is volop in ontwikkeling en we zoeken een HR adviseur ter versterking van ons team. Je komt te werken op de HR-afdeling van ons hoofdkantoor in Enschede. Het HR-team bestaat uit een HR Manager, HR-adviseur en HR Officer. Een klein team met een informele sfeer, waar samenwerken centraal staat.


De functie:

Je ondersteunt en adviseert het lijnmanagement over de uitvoering van HR-vraagstukken en HR-beleid. Je zorgt ervoor dat medewerkers optimaal inzetbaar zijn door jouw bijdrage aan de realisatie van de strategische organisatie doelstellingen. HoSt biedt een dynamische werkomgeving met korte lijnen. Jouw takenpakket is breed en betreft een combinatie van operationeel en tactisch HR advieswerk.

Naast het gebruikelijk HR-advies draag je bij aan het professionaliseren van HR binnen de organisatie. HoSt groeit hard en op HR is er veel te doen. Je ziet waar HR processen verbeterd kunnen worden en pakt dit op. Je toont initiatief en daadkracht. Samen met de HR collega’s werk je aan projecten zoals een opleidingsplan, een functiehuis, een onboarding plan en het opzetten en uitvoeren van een MTO.

Vereisten

Wie ben jij

Je bent een hands-on collega, die proactief, flexibel en analytisch is. Je bent communicatief vaardig, je denkt in processen en kunt mensen hierin meenemen. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Je werkt op HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een HRM opleidingsachtergrond. Om succesvol te zijn in deze functie breng je minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol mee.


Verder vragen wij

 • Je bent op de hoogte van relevante arbeid gerelateerde wet- en regelgeving en adviseert daarin proactief;
 • Je hebt gedegen ervaring met de gebruikelijke software, zoals Word, Excel en PowerPoint;
 • Kennis en ervaring met VISMA|Youforce is een pre.


Waar ben je sterk in

 • Je bent pragmatisch, bezit overtuigingskracht en bent resultaatgericht;
 • Je bent proactief, je durft zelf initiatief te nemen en je bent accuraat en organisatiesensitief;
 • Je kunt goed omgaan met (privacy )gevoelige informatie en bent je altijd bewust van je rol;
 • Je bent beschikbaar voor 32- 40 uur per week;
 • Flexibiliteit zit bij jou in de genen, je laat je niet afschrikken als een dag anders verloopt dan gepland en je weet goed de balans te vinden tussen de korte termijn en lange termijn werkzaamheden.


Wat bieden wij

Binnen de HoSt Groep vinden we het belangrijk dat onze medewerkers blijven ontwikkelen in hun vakgebied dus je beschikt over veel vrijheid, verantwoordelijkheid en inspraak om jouw rol tot een goed resultaat te brengen.

We zijn een internationaal werkend familiebedrijf. We zijn ambitieus en groeien flink. Dat willen we ook de komende jaren doen en dit betekent dat je met ons mee kan groeien. Jij krijgt bij ons het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om je werk te doen. Wij hebben natuurlijk processen en procedures, maar met veel ruimte voor jouw gezonde verstand.

Ons aanbod op een rij:

 • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris op basis van jouw kennis, werkervaring en opleiding;
 • Prima jaarlijkse winstuitkering bij een vast dienstverband;
 • De mogelijkheid om meerdere dagen te werken vanuit huis;
 • Ruimte om jouw werktijden flexibel in te richten;
 • Werken bij een écht familiebedrijf met internationale allure waar successen samen op de werkvloer worden gevierd;
 • Informele en open werkcultuur;
 • De kans om te werken voor een marktleider op het gebied van duurzame energie met een sterke focus op innovatie;
 • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Iedere eerste maandag van de maand gratis lunch en bedrijfspresentatie in onze gezellige kantine.


Wil je meer weten of solliciteren

Solliciteer via de solliciteerbutton! Stel al je vragen over de vacature aan Marianne Schutten, HR-manager

of Renate Nijboer, Recruitment Manager via 053 – 460 90 80.


Remote
Nederland, Overijssel, Nederland
HRM

of

About HoSt Group

Realising the greatest challenge we have ever known: the energy transition. That's what we do at the HoSt Group. With a strong and talented team, a deeply rooted entrepreneurial culture, innovative technologies and the many international successes and milestones, we are making this transition possible. Our team of over 375 employees, spread across 7 countries and with offices in the US and Europe, is committed to technological solutions and innovations for renewable energy worldwide and is dedicated to achieving sustainability ambitions.

HoSt Group is a large family company and came into existence in 1991 as a result of the joint-venture between Holec Projects and Stork, two well-established suppliers of energy systems. HoSt has grown into a global industry-leader in the field of technology to transform waste into bioenergy and valuable end-products. We engineer, build, and maintain bioenergy systems producing sustainable energy and valuable end-products from residual streams, striving to a zero-waste society.