Skip to content

HR Adviseur - HyGear

Arnhem, Gelderland, NederlandHyGear

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven HR Professional die graag werkt bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Kan je ad hoc problemen oplossen en vind je het een uitdaging om naast het uitvoeren van operationele en tactische HRM-werkzaamheden, bij te dragen aan de HRM-strategie?


HyGear BV is volop in ontwikkeling en we zoeken een HR-Generalist ter versterking van ons team. Je komt te werken op ons kantoor in Arnhem en werkt samen met het enthousiaste HyGear team zowel in Arnhem als wereldwijd, en de collega’s van het moederbedrijf HoSt Groep in Enschede.


Over HyGear

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt en produceert HyGear unieke systemen om waterstof op de locatie van de eindgebruiker, te produceren en te recyclen. Deze systemen zijn de afgelopen decennia in verschillende industrieën wereldwijd toegepast en bieden voordelen op het gebied van betrouwbaarheid, kosten en milieu-impact. De komende jaren verwachten we fors te groeien door de energietransitie waarbij waterstof een bepalende brandstof zal zijn. We zullen een nog bepalende facilitator worden voor een schone en duurzame toekomst. HyGear is onderdeel van de HoSt Group, een wereldwijd groot Nederlandse familiebedrijf, dat met innovatieve biogas oplossingen duurzaamheidsambities ondersteunt.


Functie-inhoud:

Als HR-Adviseur bij HyGear heb je een brede rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor HR vragen voor alle medewerkers en het management. Van recruitment tot aan het assisteren van management bij hun HRM-vraagstukken, het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Naast het adviseren draag je bij aan het professionaliseren van HR binnen de organisatie. Je kan snel schakelen en vind de combinatie van operationeel HR en tactisch HR geweldig.


Samen met de Hr-manager van HoSt werk je aan verschillende projecten zoals een opleidingsplan, opzetten van een on boarding traject en je bent altijd bezig het verbeteren van de HRM-cyclus.

HyGear biedt een dynamische werkomgeving en enthousiaste collega’s met korte lijnen en veel mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen. Tevens krijg je de mogelijkheid om je eigen rol in te vullen.


Vereisten

Wat vragen we:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Afgeronde opleiding in de richting van HRM, Personeelsmanagement of Bedrijfskunde
 • Minstens 3 jaar ervaring in een relevante functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met NMBRS is een pré


Verder vinden wij het belangrijk dat je over de volgende competenties beschikt:

 • Je bent zelfstandig;
 • Je bent proactief, je durft zelf initiatief te nemen;
 • Je bent accuraat en organisatie sensitief;
 • Je kunt goed omgaan met (privacy) gevoelige informatie en bent je altijd bewust van je rol;
 • Flexibiliteit zit bij jou in de genen, je laat je niet afschrikken als een dag anders verloopt dan gepland en je weet goed de balans te vinden tussen de korte termijn en lange termijn werkzaamheden.


Wat we bieden:

Je gaat aan de slag in een hightech bedrijf dat beschikt over eigen engineering, laboratoria, test velden, productie en werkplaatsen. HyGear is continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe waterstof technologieën. Elke dag is een technische uitdaging en dat ons dit lukt, blijkt uit onze constante groei.

 • Een prettige, informele werksfeer met korte lijntjes in een internationale omgeving;
 • Een marktconforme beloning;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;
 • Onbeperkt gebruik van de HyGear fitness ruimte!


Wil je meer weten of solliciteren

Stel je vragen over de vacature aan Marianne Schutten, HR Manager HoSt via 053 – 460 90 80

of Henk Kleef CEO HyGear 088 - 9494 300

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.hygear.com

Arnhem, Gelderland, Nederland
HyGear

of

About HoSt Group

Realising the greatest challenge we have ever known: the energy transition. That's what we do at the HoSt Group. With a strong and talented team, a deeply rooted entrepreneurial culture, innovative technologies and the many international successes and milestones, we are making this transition possible. Our team of over 375 employees, spread across 7 countries and with offices in the US and Europe, is committed to technological solutions and innovations for renewable energy worldwide and is dedicated to achieving sustainability ambitions.

HoSt Group is a large family company and came into existence in 1991 as a result of the joint-venture between Holec Projects and Stork, two well-established suppliers of energy systems. HoSt has grown into a global industry-leader in the field of technology to transform waste into bioenergy and valuable end-products. We engineer, build, and maintain bioenergy systems producing sustainable energy and valuable end-products from residual streams, striving to a zero-waste society.